Vi är stolta att meddela vårt nya partnerskap med Martela

en ledande aktör inom branschen för kontorsmöbler och inredning. Tillsammans strävar vi efter att erbjuda våra kunder det bästa inom modern design och ergonomi. Genom detta partnerskap kan vi erbjuda ett ännu bredare utbud av högkvalitativa produkter och skräddarsydda lösningar för alla typer av arbetsmiljöer.

En spännande möjlighet som vi nu kan erbjuda genom vårt samarbete med Martela är ADDA-Ramavtal. Detta innebär att vi är auktoriserade att leverera möbler till kommuner och andra offentliga organisationer. Med vårt omfattande sortiment och vårt engagemang för kundnöjdhet är vi redo att möta de specifika behoven och kraven hos offentliga sektorn.

Vårt erbjudande inkluderar möbler och inredning för en mängd olika miljöer och ändamål:

A Skola – för yngre åldrar, inklusive elevernas stolar och bord för klassrum och matsalar
C Vård och omsorg – Möbler för allrum inom vård- och omsorgsmiljöer
D Kontor och arbete – Möbler för personalkontor och administrativa utrymmen
E Lobby – Inredning för foajéer, entréer
F Gardiner solskydd och textilier – Gardiner och solskydd för olika utrymmen
G Boende och hemnära miljöer – Möbler för vilorum och lunchrum för personalen
H – Arbetsstolar

Oavsett om du behöver inreda ett kontor, en konferenssal eller en gemensam arbetsyta, är vi här för att guida dig genom hela processen. Vårt team av erfarna inredningsspecialister står redo att lyssna på dina behov, utforska olika möjligheter och skapa en skräddarsydd lösning som passar just din verksamhet.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss hjälpa dig att skapa det perfekta arbetsutrymmet för din organisation.