Vi tar gärna ett helhetsgrepp

Arbetsmiljön är ofta avgörande för vad vi presterar på våra jobb. En trivsam, välordnad arbetsplats stimulerar kreativiteten, får oss att må bättre och gör oss effektivare i vårt arbete. Med rätt möblemang följer också bra ergonomi och att vi kan undvika plågsamma arbetsskador.
På Ercomi har vi valt vår egen väg att hjälpa kunderna till en bra arbetsmiljö. Vi lyssnar lyhört, diskuterar och tar därefter ett totalansvar för möbelleveransen, från start till mål.
Från idé till färdigmonterat på plats

På Ercomi vill vi gärna ge dig som kund möjligheter att släppa lite av ansvaret för din inredning. Med över 20 års erfarenhet har vi lärt oss tolka vad som behövs och använder vårt starka sortiment till att skapa inredningar som verkligen fungerar. Vi lyssnar, mäter, funderar och ritar upp ett färdigt inredningsförslag. När du känner dig nöjd och har bestämt dig och allt har landat på vårt lager kör vi ut, monterar och ställer allt på plats. 

Nytt i modern design, outlet eller begagnat

Har du som kund besökt något av våra möbelhus i Karlstad eller Köping så vet du att vårt sortiment är brett. I rymliga lokaler visas snygga och slitstarka höj- och sänkbara skrivbord, läckra konferensbord, receptionsdiskar och förvaringsmöbler för kontor och konferensrum. Här finns också ett noggrant selekterat urval av inredningsartiklar som belysning, skärmväggar och skrivtavlor. Möblemangen mått- och designanpassas exakt efter dina önskemål.

Sida vid sida med det nya erbjuder även vår egen outlet samt ett sortiment av begagnade kontorsmöbler. Att kunna erbjuda begagnat ger oss och dig som kund möjligheter att arbeta hållbart vilket är en viktig del av vår företagsfilosofi. Genom att ta tillvara, ofta obetydligt begagnade, möbler blir vi en länk i en cirkulär kedja och bidrar på ett aktivt sätt till en skonsamhet mot vår framtida miljö.

Begagnad inredning bedöms och hämtas hos kund och görs tillgänglig för nästa köpare. Vissa möbler görs också i ordning och doneras till behövande organisationer och föreningar. Är produkterna helt uttjänta ser vi till att de kommer till återvinningen.

Köpa eller hyra – allt är möjligt

En möbelaffär med Ercomi kan ske på flera sätt. Du kan som kund naturligtvis köpa och äga din inredning, men möjligheter erbjuds även att hyra. Ett hyresupplägg begränsar inte din valfrihet. Du ser i samråd med oss ut vad du behöver och bestämmer hur länge du vill hyra. När alla beslut är tagna tar vi ansvaret för hela hanteringen, inklusive demontering och hämtning vid hyrestidens slut.

Det ska vara lätt att köpa möbler och det ska bli bra. Välkommen till Ercomi!