Om oss inledning

Ett samarbete med Ercomi Kontorsmöbelhuset innebär att kunna släppa lite av ansvaret. Vi lyssnar noga på dina önskemål, bidrar med vår erfarenhet och återvänder på kortast möjliga tid med kompletta inredningsförslag.

Mer än 20 års erfarenhet har lärt oss innebörden av bra kontorsinredning. Vi har idag ett genomtänkt sortiment av kvalitetsmöbler i smakfull design. En bra arbetsmiljö sprider samtidigt trivsel och inspiration och fungerar praktiskt för både medarbetare och besökare.

Arbetsmiljön är ofta avgörande för vad presterar på våra jobb. En trivsam, välordnad arbetsplats stimulerar kreativiteten, får oss att må bättre och gör oss effektivare i vårt arbete. Med rätt möblemang följer också bra ergonomi. Vi skapar arbetsplatser där människor trivs och mår bra. Om det är något du saknar som inte finns med så kan vi hjälpa dig att hitta det.

Du kan självklart köpa och äga din inredning men vi erbjuder även möjligheter att hyra ditt möblemang. Rådgör gärna med oss. Vi hjälper dig till den lösning som passar bäst för dig.

Genom att vi köper, säljer och köper tillbaka begagnade möbler bildar vi tillsammans med våra kunder ett naturligt kretslopp som är hållbart och långsiktigt för miljön. Möbler som till slut gjort sitt demonteras, källsorteras och omhändertas på bästa miljömässiga sätt.

 

" En trivsam, välordnad arbetsplats stimulerar kreativiteten, får oss att må bättre och gör oss effektivare i vårt arbete".